Cos de Cumparaturi

GDPR

Politica de confidențialitate promovată de TopSale.ro explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

Informație personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau telefonul).

TopSale.ro nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenziile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri cu informații complete referitoare la starea comenziilor sau a livrării. Informațiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi. În orice moment puteți modifica sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit. Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, va rugăm să ne contactați prin telefon la numărul: 0731 344 555

Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidențialitate care pot afecta modul în care utilizăm informația furnizată de dumneavoastră. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice din când în când regulile stipulate de această politică, pentru a-și reactualiza preferințele.

Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.

În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulati o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, va rugăm să ne contactați prin telefon la numărul: 0731 344 555TopSale.ro

Livrare Rapidă în 24 ore

Taxă Fixă Oriunde în Țară

Retur Garantat în 14 zile

Primești banii înapoi fără griji

Garanție Premium 24 Luni

Îți oferim 2 ani garanție

100% Plată Sigură

Pentru plățile online sau ramburs