Garantii & Service

Produsele identificate in acest certificat pe baza denumirii comerciale a codului, beneficiaza de garantie in termenul specificat pentru fiecare in parte, perioada calculandu-se fata de data emiterii prezentului certificat. Termenul de garantie de conformitate pentru produsele de mai sus mentionate este de 12/24 luni si reprezinta durata obligatorie in care vanzatorul este raspunzator pentru lipsa de conformitate, cu exceptia cazului in care garantia tehnica este mai mare de 24 luni. Termenul de garantie afisat mai sus reprezinta garantia tehnica oferita de producator. Garantia de conformitate este aplicabila doar persoanelor sau grupurilor de persoane fizice. 

Garantia produselor achizitionate se acora in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile legilor 0G21/1992 si Legea 449/2003 actualizate. Clientul are obligatia de a respecta prevederile din specificatiile producatorului, referitoare la utilizarea produsului achizitionat. Garantia nu se extinde si asupra consumabilelor. Accesoriile si produsele optionale pot avea garantie diferita de cea a produsului, conform specificatiilor producatorului si beneficiaza de un termen de garantie de 6 luni. Garantia se acorda doar pentru defectiunile de natura hardware , nu include operatiunile de curatare sau asistenta tehnica, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel intr-un contract de service separat. 

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilatiei necorespunzãtoare, greselilor de instalare (lipsa impamantarii la priza, cuplarea oricarui periferic calculator in timp ce echipamentele sunt in functiune) sau fluctuatiilor de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura de catre personal neautorizat in scris de furnizor, sau modificarea seriilor din certificat. Furnizorul nu va putea fi facut raspunzator in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum pentru orice prejudicii suferite de beneficiar in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.

Daca produsul primit este defect, trebuie sesizat in 24-48h de la primirea acestuia .

Alimentarea la reteaua electrica cu impamantare in limitele de toleranta: -Prevazute de producator; Folosirea numai a elementelor de cablare originale ale echipamentelor; -Respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service; Pastrarea integritatii sigiliilor vanzatorului, respectiv ale executantului, a lucrarilor efectuate, prin semnarea si stampilarea lor; Recomandam pastrarea documentatiei, accesoriilor si a ambalajului primite odata cu echipamentul, pe toata durata garantiei. 

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea facturii fiscale pe baza careia se acorda garantia. Produsul va fi insotit de toate accesoriiie cu care s-a livrat. Recomandam sa fie insotit de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului in cazul transportului. Produse fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, ca de exemplu : crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri, sau de contact cu apa – vor fi refuzate de la receptia acestora în vederea acordarii garantiei.

Call Now Button