Drept de retur

La TopSale.ro Returul este foarte simplu. La fel ca si comanda. 

Ai la dispozitie 14 de zile din momentul receptiei produsului ca sa-l returnezi daca nu te satisface in intregime. Fara sa fii luat la intrebari si fara sa se caute motive ca sa fii refuzat. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica. 

Costurile de expediere sunt suportate de catre client ( in cazul in care acesta nu semnaleaza defecte tehnice, fizice sau de orice alta natura pentru produsul returnat )

Costurile de expediere sunt suportate de catre TopSale.ro doar in cazul in care se semnaleaza un defect tehnic/ fizic sau expedierea unui alt produs fata de cel comandat de catre client.

Nu puteti sa returnati produsele direct la sediul nostru. Toate produsele se expediaza prin curier. 

Produsele trebuie returnate in conditii bune (fara sa fii intervenit in vreun fel asupra lor), in ambalajele originale si cu toate accesoriile cu care sunt prevazute acestea. In cazul in care ati primit si cadouri este necesar sa le returnati si pe ele.  

Pentru a inregistra o cerere de retur puteti accesa sectiunea Suport Clienti => Formular de retur sau ne puteti apela la numarul de telefon 0731 344 555 de Luni pana Vineri / 10:00 – 17:00 sau sa trimiteti un email pe adresa de mail: contact@TopSale.ro.

Rambursarea contravalorii produselor se face numai in contul bancar mentionat in Formularul de Retur. 

Call Now Button